Hoppa direkt till innehåll

På äventyr med rövare Knut

Rövare Knut bor i skogen mer än så vet man inte. Han flyttar ofta runt men bor helst vid någon sjö där han har byggt upp sitt läger.
Kvällarna i skogen kan bli ensamma men då brukar Rövare Knut planera sitt nästa djärva rövartåg för att få tag på nya diamanter till sin redan stora samling. Samlingen har egentligen ingen sett så det kan vara så att han faktiskt aldrig har rövar en enda diamant.

Klura ut nya gåtor gillar vår rövare att göra. Rövare Knut gör nästan allt för få tag på diamanter, godis och korv.
Frågar någon Rövare Knut om vad han gillar bäst så är det färgade diamanter som står högst upp på hans lista men han blir troligen lika glad över en grillad korv eller hamburgare i trevligt sällskap.
Rövare Knut sitter gärna vid en eld och berättar om sina många rövarhistorier och det flesta av dem är just troligen bara historier. Enligt Rövare Knut själv har han rövat diamanter från kungar, varit kompis med Ronja Rövardotter, kastat lasso med farliga ormar.

Det finns en historia om Rövare Knut där det sägs att han är ansvarig för alla korvar som någonsin ramlat ner i en eld vid grillning. Har det hänt dig någon gång så kan det ha varit Rövare Knut som varit framme utan att du märkt det.
I skogen bor det många varelser och djur och dessa brukar hålla sig borta när vår rövare skrattar högt. Det dånar genom skogen när han skrattar.
Nästa gång du är i skogen så ställ dig gärna och lyssna, kan du höra Rövare Knut skratta högt? Ibland låter det riktigt argsint och skrämmande. Så länge du är snäll mot naturen är du säker för att råka ut för denna man.
Något du verkligen inte bör göra är att slänga skräp i naturen för då kan du få möte det argsinta skrattet och vips har du mist alla dina ägodelar och kanske kommer du tappa alla dina korvar i elden.
”han är ansvarig för alla korvar som någonsin ramlat ner i en eld vid grillning”
Om Rövare Knut är på riktigt bra humör så bygger han gärna barkbåtar eller går på skattjakt efter någon gammal karta som han har hittat.
Rövare Knut gillar att leka och berätta historier om sina många men inte så framgångsrika rövartåg. Dessa äventyr lämpar sig för barn mellan 6-10 år.
Knut hittar ofta på många och roliga saker i skogen med barnen så som barkbåtsbygge, skattjakt eller ställa i ordning ett vindskydd. Knut gillar också korv, hamburgare & ädelstenar.
Häng gärna med på nästa äventyr eller hyr Knut för ditt nästa barnkalas.

Prislista:

Barnkalas
200 kr per deltagande barn
I priset ingår grillad korv/hamburgare, saft och fika bröd samt äventyr. Födelsedagsbarnet får en extra överraskning av Knut.

På äventyr med Knut

150 kr per deltagare.
I priset ingår grillad korv/hamburgare, saft och fikabröd samt äventyr.
Avbokningsregler: Din avbokning behöver jag få till mig minst tre dagar innan er planerade verksamhet.
För mer information eller för bokning- kontakta mig på telefon 070-645 42 61 eller e-posta mig på mikael.highonlifevandring.se